la guia de serveis de Catalunya

Troba el que busques a la guia més gran de serveis de Catalunya.

Més de 5000 empreses conformen el nostre directori.

Planxisteria Casserres


Informació

Amb l'eix vertebrador de la precisió i l'excel·lència, Planxisteria Casserres s'erigeix com una entitat que ha vist la seva llum inaugural l'any 2013 a Casserres.

Especialitzada en el manteniment i reparació de vehicles de motor, la seva distingida tasca ha consolidat la seva presència en el sector, posant un èmfasi inquebrantable en la qualitat i la satisfacció del client.

Immersos en aquesta jornada dedicada a l'art de mantenir i reparar vehicles, ens preguntem: Què fa que Planxisteria Casserres sigui una peça clau en aquesta maquinària de serveis automotors? A través del seu rastreig SIC, 7538 Reparacions d'Automoció en General, es discernirà el fil conductor que dóna coherència a la seva trajectòria professional.

Des del seu naixement fins al present, aquesta empresa ha forjat una reputació basada en la dedicació, la competència tècnica i l'atenció meticulosa als detalls. Amb una experiència que transcendix de la mera reparació de vehicles, Planxisteria Casserres esdevé una entitat que entén la seva tasca com un llegat de fiabilitat i excel·lència en cada revolució de rodes

 

Ubicació
Dades d'interès

Visita'ls:

www.facebook.com/p/Planxisteria-Casserres-100063859007984/?locale=es_ES

Contacta-hi:

info@planxisteriacasserres.com

Telèfon:

938225993

Adreça:

Camí de la Fábrega, 5 (08693)

Població:

Casserres

Comarca:

Berguedà

Les xarxes socials de Planxisteria Casserres:

Facebook