la guia de serveis de Catalunya

Troba el que busques a la guia més gran de serveis de Catalunya.

Més de 5000 empreses conformen el nostre directori.

Sempre Verda


Informació

Especialistes en jardins a Centelles.

 

Bellesa i Sostenibilitat al Teu Jardí 

Situats al cor de Centelles, ens dediquem a crear i mantenir jardins que no només embelliran el teu entorn, sinó que també promouran la sostenibilitat ambiental.

Serveis de Jardineria de Qualitat a Centelles

A Jardins Molist, oferim una àmplia gamma de serveis de jardineria, des de disseny paisatgístic fins a manteniment regular del jardí. El nostre equip d'experts treballa amb tu per crear un pla personalitzat que compleixi amb les teves expectatives i pressupost, assegurant que cada projecte reflecteixi la teva visió i estil personal.

Compromís amb la Sostenibilitat

Ens enorgullim de la nostra dedicació a pràctiques sostenibles. Utilitzem mètodes d'horticultura respectuosos amb el medi ambient per garantir que els teus espais verds no només siguin bells, sinó també beneficiosos per al planeta. A Jardins Molist, creiem que un jardí ben cuidat pot contribuir significativament a la biodiversitat local i a la millora de la qualitat de l'aire.

Transforma el Teu Espai Exterior

Tant si desitges un refugi tranquil al teu jardí, com si busques un disseny impressionant per a espais comercials, Jardins Molist és el teu soci ideal. El nostre servei professional i personalitzat assegura que cada aspecte del teu jardí sigui gestionat amb cura i precisió.

Contacta Amb Nosaltres per Començar

Descobreix més sobre els nostres serveis i com podem ajudar-te a fer realitat el jardí dels teus somnis visitant Sempre Verda.

No esperis més per convertir el teu espai exterior en un exemple de bellesa i sostenibilitat.

Ubicació
Dades d'interès

Visita'ls:

www.sempreverda.cat

Contacta-hi:

jardinsmolist@gmail.com

Telèfon:

690624616

Adreça:

C/Diagonal, 1 (08540)

Població:

Centelles

Comarca:

Osona

Les xarxes socials de Sempre Verda:

Altres