la guia de serveis de Catalunya

Troba el que busques a la guia més gran de serveis de Catalunya.

Més de 5000 empreses conformen el nostre directori.

Teràpies Naturals - Núria Romaguera


Informació

T'has preguntat alguna vegada com pots millorar el teu benestar físic i emocional d'una manera natural?  Com a professional en teràpies Naturals i psico-evolutives a Castellar del Vallès, al centre Viasanna en podem parlar i valorar el teu cas.

Les meves teràpies abasten des de TERÀPIES ENERGÈTIQUES com el reiki, que et connectarà amb l'energia universal, el biomagnetisme, que equilibrarà els teus camps magnètics per a promoure la salut. I l'acupuntura en casos més especifics. A més, oferim teràpies amb la RADIESTÈSIA HEBREA (pèndol hebreu), que pot ajudar-te a desbloquejar energies negatives i aclarir el teu camí cap a una salut completa de manera Holística.

En l'entorn del creixement personal o per a l'autorealització, treballarem amb les eines necessàries per a superar obstacles emocionals i psicològics. I, si busques una connexió més profunda amb la PSICO-EVOLUTIVA t'acompanyaré mitjançant l'estudi evolutiu amb flors de Bach obrint un camí cap a la realització interior.

En l’ESPECIAL DONA, ofereixo teràpies  dissenyades per a abordar les necessitats específiques del gènere. Com a Moon mother ofereixo bedicions d'úter i tallers especials relacionats amb la psico-cíclica femenina que poden ajudar-te a comprendre i abraçar el teu cicle vital&menstrual. També com a Renaixedora, he creat un programa específic de fertilitat  com a suport a parelles diverses que volen tenir fills i han de passar per processos assistits, o volen concebre de manera "conscient", amb suport emocional durant el procés de preconcepció-concepció-gestació. A tot això, també com a suport, treballo amb els OUS YONI, que ens poden ajudar a resoldre no només aspectes emocionals de la nostra salut psico-sexual-afectiva, sinó que ens ajuden a l'hora de resoldre processos físics diversos.

Si busques una experiència més enllà de les teràpies individuals, oferim viatges i retirs, com Avalon, màgic femení (Anglaterra) , i el camí de la flor de Liz (Sud França) on pots submergir-te en l'espiritualitat i la sanació en un entorn únic.

El teu camí cap a una vida més saludable i plena comença aquí. T'esperem amb els braços oberts!

Ubicació
Dades d'interès

Visita'ls:

www.nuriaromaguera.cat

Contacta-hi:

info@nuriaromaguera.cat

Telèfon:

629435538

Adreça:

Crta. Sabadell, 50 (08212)

Població:

Sant Llorenç Savall

Comarca:

Vallès Occidental

Les xarxes socials de Teràpies Naturals - Núria Romaguera:

Altres

Instagram

Facebook

Youtube